Dunavox hladnjaci za vino  pripadaju grupi Dunavox kft, europskom proizvođaču visokokvalitetnih hladnjaka za vino iz Budimpešte. Grupa ima 15 godina iskustva u proizvodnji i prisutna je u više od 40 zemalja. Nudimo široku i raznoliku ponudu hladnjaka za vino  prilagođenih potrebama milijuna potrošača širom svijeta.

Uz novi trend u kuhinjama bez ručki, Dunavox je razvio hladnjake za vino s tehnologijom push-to-open. Vrata su bez ručki, blagi pritisak na vrh vrata dovoljan je za aktiviranje unutarnjeg senzora koji se automatski otvara.

Naši hladnjaci za vino kombiniraju pametnu tehnologiju i funkcionalnost. Rješenja koja primjenjujemo u proizvodnji naših uređaja predstavljaju kamen temeljac u modernim kuhinjama. Naši proizvodi izgledaju suvremeno, ne samo zahvaljujući njihovom jedinstvenom dizajnu, već prvenstveno odabiru visokokvalitetnih materijala koje koristimo i pažnji koju posvećujemo svakom detalju.

Dunavox hladnjak za vino savršeno je rješenje za čuvanje svih vaših vina na sigurno i dugi niz godina. Sve značajke koje se prirodno javljaju u vinskom podrumu upravljaju se i održavaju unutar Dunavox hladnjaka za vino.Naš najnoviji izum su samoventilirajući hladnjaci za vino, što čini hladnjake za vino iznimno jednostavnim za ugradnju jer ventilacijski otvori koji su obično potrebni za stvaranje protoka zraka više nisu potrebni.

Prikazujemo 1–18 od 75 rezultata

Prikaži meni