SEVERIN APARATI

SEVERIN - dugogodišnji njemački brend s posebnim naglaskom na kvalitetu i tradiciju. Proizvodnja i distribucija kvalitetnih elektroničkih uređaja za dom počela je prije 60 godina. Svojim proizvodima olakšavaju svakodnevni život i čine ga ugodnijim. SEVERIN je jednostavan brend za generaciju koja je orijentirana na kvalitetu i dizajn.

Sjedište tvrtke se nalazi u živopisnom Sundernu u Njemačkoj. Novi logistički centar, moderni odjel istraživanja i razvoja, testni laboratorij i odjel za kontrolu kvalitete također je smješten u Sundernu.
Već 1995. SEVERIN je otvorio proizvodni pogon u Shenzhenu u Kini. Nakon 10 godina proizvodnje iskustva, novi proizvodni pogon otvoren je u travnju 2005. godine 1.400 visokoeduciranih zaposlenika  uključeno je u proizvodnju u tvornici preko 50,000m2.

Danas Severin zapošljava više od 2000 ljudi, zajedno s pouzdanim profesionalnim partnerima distribuira svoje proizvode u više do 80 zemalja i prisutan je na svim kontinetima.

Krajem 2014. Koracell je nakon godina izbivanja ponovno doveo Severinove proizvode na hrvatsko tržište , na radost brojnih i vjernih hrvatskih potrošača.
Selektirana pretraga
Powered By C-bit
Koracell d.o.o. © 2019