Kontaktirajte nas
Ime i prezime:

Email adresa:

Broj telefona:

Upit:

O nama

POČETAK

Internacionalna kompanija Koracell osnovana je sredinom 90-tih godina, kao odgovor na snažan razvoj telekomunikacijskog sektora. U prvim godinama svog djelovanja kompanija je specijalizirala svoje poslovanje u području  proizvodnje i distribucije dodatne opreme za mobitele. Tvrtka Koracell Croatia osnovana je 2002.g. u Zagrebu.  Početkom 2005. kompanija proširuje svoj prodajni asortiman u područje konzumerske elektronike.  Koracell je internacionalna, dinamična i inovativna kompanija sa područjem djelovanja u sektoru proizvodnje i distribucije konzumerske elektronike i telekomunikacija.
U sektoru konzumerske elektronike distribucija uključuje vlastiti brand kućanskih aparata, zatim distribuciju poznatog njemačkog branda kućanskih aparata Severin, i najbrže rastući brand u području hladnjaka za vino - Dunavox.

Sektor telekomunikacija uključuje poslove vezane za integraciju GPS sustava praćenja i zaštite goriva. Posjedujemo vlastite serverske resurse i visokokvalitetnu komunikacijsku opemu kako bi pravovremeno i učinkovito riješavali specifične potrebe naših korisnika.

U 2014g. pokrenuli smo i vlastiti koncept kvartovskih maloprodajnih dućana pod nazivom "Sve za vaš dom". Dućani su zamišljeni kao mjesta u kojima se može pronaći kompletna ponuda malih kućanskih aparata, elektromaterijala, hobi alata, brava i okova, sanitarija i vodomaterijala, ljepila, boja i sitnih kućnih potrepština.

U našim dućanima kupci mogu pronaći većinu tehničkih stvari koja su neophodna za svakodnevno funkconiranje domaćinstva, bez da gube vrijeme za kupovinu u velikim trgovačkim centrima na perifiriji grada.

Početkom 2015g.  u našem asortimanu uvrstili smo profesionalni alat američkog proizvođača  Milwaukee, 2016, zastupnici smo i za audio program Blaupunkta.STRATEGIJA

U toku svojeg dugogodišnjeg poslovanja kompanija je razvila uspješnu strategiju prodajnog portfolija koja se temelji na najboljem odnosu cijene i kvalitete. Kontinuirano razvijamo nove proizvode, posebnu brigu poklanjamo servisu i odnosima prema poslovovnim partnerima, zasnovanim na međusobnom  povjerenju i obostranom  zadovoljstvu. Zadovoljstvo naših korisnika je naša najbolja reklama. Naši napori usmjereni su prema tom cilju. 

Powered By C-bit
Koracell d.o.o. © 2019